Boeken winnen

Win Gestolen van Russell Newell (boek van de maand)

Gestolen russell newell

Ons boek van de maand februari is Gestolen van Russell Newell. Meer weten over deze thriller of een exemplaar winnen? Lees snel verder!

Gestolen

In de tijd voor amber alerts, Facebook-oproepen en DNA-onderzoek verdwijnt op eerste kerstdag, 1977, het zoontje van een van de meest succesvolle zakenmannen in Amerika.

Op deze dag begint Gus Delaneys lange reis om zijn zoontje te vinden, om erachter te komen wat er is gebeurd. Is hij ontvoerd? Leeft hij nog? Heeft zijn ex-vrouw er iets mee te maken? Wanneer de politie Gus begint te verdenken, stort zijn hele wereld in.

Ondertussen is Jack Delaney beland in een voor hem verbijsterende wereld, vol onbekenden die hem vertellen dat hij uitverkoren is en dat hij zijn oude leven moet vergeten. Volledig ge├»soleerd van de buitenwereld leert Jack om de vader te vergeten die, voor zover hij weet, al lang is opgehouden naar hem te zoeken. Totdat hij door de onthulling van een donker geheim langzaam begint te twijfelen aan alles waarin hij gelooft…

Winnen

Wil jij een exemplaar winnen van deze mooie thriller? Zoals altijd geven wij vijf exemplaren van ons boek van de maand weg. Vul snel het onderstaande formulier volledig in om kans te maken. Winnaars ontvangen het boek automatisch thuis.

[gravityform id=”6″ title=”true” description=”true”]