Speelgoed winnen

Afgelopen: Win Fladder Flats

Ugh! Een fladder uit de lucht, zo op je handdoek, terwijl je lekker ligt te zonnen. Ook in het nieuwe spel Fladder Flats zit je daar niet op te wachten.

Fladder Flats

Fladder Flats is een spannend en vrolijk actiespel voor twee tot vier spelers van 4 jaar en ouder. Elke speler kiest een kleur kaarten en legt die voor zich neer. De meeuw en de spinner liggen in het midden. De jongste speler begint en draait aan de spinner. De kleur van het vakje dat de pijl aanwijst bepaalt op welke gekleurde kaart Fladder mag flatsen. Dat doe je door in de poten van de meeuw te knijpen. Flatst Fladder? Dan gaat de kaart naar het midden van het speelveld. Flatst het meeuwtje niet? Dan heeft de eigenaar van de kaart geluk en mag hij/zij de kaart houden. Het spel gaat net zo lang door tot er 1 speler met 1 kaart over is. Hij/zij is de winnaar.

Grappig!

Ook voor jonge kinderen is dit spel, dankzij de niet al te ingewikkelde spelregels goed te doen. Tel daarbij de spanning en de humor van de al dan niet flatsende Fladder op, en je hebt een prima spel te pakken. Eentje in de categorie ‘je moet er maar op komen!’, en juist daardoor zo ontzettend leuk om te spelen.

Bezorgde ouders: de flatsen van Fladder bestaan uit zeepsop, en zijn dus makkelijk weer op te ruimen.

Fladder Flats

Winnen

Wij geven deze week drie exemplaren van Fladder Flats van Goliath weg. Kans maken? Vul dan het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.