Boeken winnen

Win het fijne zomerboek De geheime vrouw van Gill Paul

De geheime vrouw Gill Paul

Deze zomer zetten wij het het romantische zomerboek De geheime vrouw in het zonnetje. Een tragisch liefdesverhaal gebaseerd op ware feiten. Meer weten? Lees snel verder!

De geheime vrouw

2016 Na een hartverscheurende ontdekking vlucht Kitty Fisher van Londen naar het afgelegen huisje van haar overgrootvader in Amerika. Hier, aan de oevers van Lake Akanabee, vindt ze een spectaculair hangertje met juwelen, dat haar leidt naar een lang begraven familiegeheim…

1914 In Rusland heerst grote onrust, en het gezin van Tsaar Nicolaas II gaat een onzekere toekomst tegemoet. Groothertogin Tatiana wordt desondanks verliefd op de cavalerieofficier Dmitri, maar hun liefde – en levens – komen in gevaar als de gebeurtenissen een catastrofale wending nemen…

De geheime vrouw doorkruist moeiteloos de tijd en laat verleden en heden met elkaar versmelten in een verhaal over liefde, verlies en veerkracht.

Winnen

Benieuwd naar deze bijzondere roman? Zie je jezelf al lekker in het zonnetje alle 400 pagina’s verslinden? Komt goed uit! De geheime vrouw is in juli ons Boek van de maand, en dat betekent dat we vijf stuks weg mogen geven. Winnen? Vul snel het onderstaande formulier in. Winnaars ontvangen de boeken in augustus vanzelf thuis.

[cforms name=”boek vd maand juli 17″]