winnen

Afgelopen: Win Fifty Shades of Grey prijzen

Fifty Shades of Grey film

Vanaf 12 februari kun je ook in de bioscoop gaan genieten van Fifty Shades of Grey. Wij geven deze week prijzen weg!

Fifty Shades of Grey

De nieuwe spraakmakende film Fifty Shades of Grey is gebaseerd op de bestseller van E L James en gaat over de relatie tussen de 27-jarige miljardair Christian Grey (Jamie Dornan) en studente Anastasia Steele (Dakota Johnson).

Fifty Shades of Grey film

‘Fifty Shades of Grey’ (Vijftig Tinten Grijs), en de vervolgboeken ‘Fifty Shades Darker’ (Vijftig Tinten Donkerder) en ‘Fifty Shades Free’ (Vijftig Tinten Vrij) zijn uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. De trilogie is in 52 verschillende talen vertaald en zijn er wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken verkocht. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit.

Meer informatie over de film vind je op www.fiftyshadesofgrey-film.nl en www.facebook.com/FiftyShadesofGreyNL. Fifty Shades of Grey draait vanaf 12 februari in de bioscoop. De ticketverkoop is gestart – koop kaarten via www.fiftyshadesofgrey-film.nl.

Fifty Shades of Grey soundtrack

Winnen!

Wij geven deze week 4 setjes van 2 Bioscoopkaarten weg om Fifty Shades of Grey zelf te gaan bekijken in de bioscoop, een shopper tas en de soundtrack van de film weg. Winnen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.