winnen

Afgelopen: Win Fast & Furious 6 prijzen

Een stoere winactie, voor de allerstoerste Lifestylelog bezoekers. Wij geven deze week Fast & Furious 6 prijzen weg!

Vanaf 23 mei zie je deze spectaculaire actiefilm in de bioscoop, ook in IMAX. Een mustsee voor iedereen die van auto’s houdt, en dat zijn zeker niet alleen mannen. Wij weten behoorlijk zeker dat er ook onder onze bezoekers heel wat liefhebbers zitten!

Vin Diesel, Paul Walker en Dwayne Johnson keren terug in het nieuwe deel uit de blockbuster franchise Fast & Furious. In het meest spectaculaire actie-avontuur tot nu toe, Fast & Furious 6, herenigen zij zich met de populaire castleden uit de vorige films: Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Chris “Ludacris” Bridges en Elsa Pataky. Ze worden bijgestaan door de bikkelharde nieuwkomers Luke Evans en Gina Carano.

Dom (Vin Diesel), Brian (Paul Walker), en de rest van het team hebben $100 miljoen overgehouden aan hun succesvolle overval in Rio de Janeiro. Ze zijn nog steeds voortvluchtig en wonen nu verspreid over de hele wereld.

Hobbs (Dwayne Johnson) is een internationale criminele organisatie op het spoor onder leiding van Owen Shaw (Luke Evans). Wanneer Hobbs ontdekt dat Dom’s doodgewaande voormalige vriendin Letty (Michelle Rodriguez) de rechterhand is van Shaw, schakelt hij de hulp in van Dom en zijn team. Ze reizen af naar Europa om in de straten van Londen de strijd aan te gaan met deze meedogenloze criminelen.

pvfastfurious62

Fast & Furious 6 draait vanaf 23 mei in de bioscoop, ook in IMAX. Meer informatie vind je op www.facebook.com/FastandFuriousNL en www.fastandfurious.nl.

Wij geven deze week spectaculaire prijzen weg: pakketten bestaande uit 2 bioscoopkaartjes, een T-shirt en een cap. Winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.