winnen

Afgelopen: Win Familie Kruys op DVD

Familie Kruys

Heb jij de serie Familie Kruys met Linda de Mol al ontdekt? Nog voor de serie op TV afgelopen is, kun je de DVD vanaf 29 april kopen op DVD. Wij geven hem weg!

Familie Kruys

De RTL serie Familie Kruys vertelt over zus Bette (Linda de Mol) en broer Kirk (Rop Verheijen). De twee hebben een hechte band, en hebben allebei wat moeite hun leven te leiden op de manier die zij zouden willen.

Zo wil Kirk maar niet echt doorbreken als acteur, iets waar zijn faalangst vast en zeker aan bijdraagt, en is zijn relatie met Morten (Frederik Brom) ook niet altijd om over naar huis te schrijven. Bette is styliste en komt volop in aanraking met sterren, maar in plaats daarvan te genieten lijkt zij zich er alleen maar rotter door te voelen. Al die mensen met hun perfecte leven…

Ze zou maar wat graag een leuke BN-er aan de haak slaan, maar de enige die lijkt te happen is haar klusjesman Johan (Marcel Musters), maar of ze daar nu op zit te wachten? Tenslotte is er ook nog de vader van Kirk en Bette, een mooie rol van Hans Dagelet, die een jonge importbruid aan de haak heeft geslagen (geweldig gespeeld door Elise Schaap).

Winnen!

Een aflevering Familie Kruys kijkt makkelijk weg, het tempo zit er lekker in en de soms grappige, soms pijnlijke en regelmatig herkenbare situaties volgen elkaar in hoog tempo op. Wil jij het gehele eerste seizoen op DVD winnen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.