winnen

Win Ernst en Bobbie prijzen (afgelopen)

Van oktober 2016 tot en met mei 2017 zijn Ernst en Bobbie weer in de theaters te vinden, met twee verschillende shows. Wij vertellen je er alles over, en geven Ernst en Bobbie prijzen weg!

Ernst en Bobbie: De Vakantieshow

Ernst en Bobbie hebben vakantie, maar er gaat meteen van alles mis: op weg naar de camping zijn ze verdwaald in het bos en Bobbie is ook nog hun tent vergeten mee te nemen… Als ze uiteindelijk bij de camping aankomen, is er geen enkele plaats meer vrij. Gelukkig heeft Ernst de oplossing: Ernst en Bobbie worden het animatieteam van de camping. Maar of dat nou zo’n goed idee is…?

De Vakantieshow is van 2 oktober 2016 t/m 31 mei 2017 te zien in het theater, zie www.ernstbobbie.nl voor data en kaartverkoop.

Ernst Bobbie Een spannende verjaardag voor Sinterklaas

Een Spannende Verjaardag voor Sinterklaas

Ernst en Bobbie gaan een verjaardagspartijtje voor Sinterklaas organiseren. Sinterklaas viert elk jaar in Nederland zijn verjaardag, maar hij heeft nog nooit een partijtje gehad! Het partijtje voor Sint wordt heel erg leuk met cadeautjes, veel zingen en natuurlijk bowlen. Sinterklaas zou ook wel graag een goochelaar op zijn partijtje zien. Natuurlijk gaan Ernst en Bobbie dat voor Sinterklaas regelen. Maar de goocheltruc die Bobbie uithaalt heeft wel hele vreemde gevolgen… Het wordt nog een heel spannend avontuur om alles weer goed te laten aflopen.

Een Spannende Verjaardag voor Sinterklaas is van 16 november t/m 3 december 2016 te zien in het theater, info en kaartverkoop via www.ernstbobbie.nl.

Winnen

Wij geven twee Ernst en Bobbie prijzenpakketten weg, bestaande uit een petje, dvd en cd. Wil jij zo’n mooi pakket winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.