winnen

Afgelopen: Win Endless Love op DVD of Blu-ray

Vanaf 15 oktober is Endless Love op DVD en Blu-ray te koop. Wij geven deze week exemplaren weg, doe je mee aan de winactie?

Endless Love vertelt het verhaal van de hartstochtelijke romance tussen de charismatische David en de onschuldige Jade, die ondanks de afkeuring van Jade’s ouders verwikkelt raken in een roekeloze liefdesrelatie die uit de hand dreigt te lopen.

Na het behalen van haar middelbare schooldiploma raakt Jade, een onschuldige jonge vrouw met een glansrijke toekomst, geboeid door David, een jongen uit de achterbuurt met een duister verleden, die op zijn beurt halsoverkop verliefd wordt op Jade. Ook al komen ze uit verschillende sociale klassen, de aantrekkingskracht tussen David en Jenny is onmiskenbaar en niet te stoppen. De welgestelde ouders van Jenny zijn het hier niet mee eens en proberen de relatie tussen Jade en David te laten mislukken. Een laatste wanhoopspoging van David om Jade weer te mogen zien zorgt voor ernstige consequenties…

Endless Love, met in de hoofdrollen Alex Pettyfer (Magic Mike, I Am Number Four) en Gabriella Wilde (The Three Musketeers, Carrie) is geïnspireerd op de gelijknamige bestseller van Scott Spencer, en werd in 1981 ook al eens verfilmd (toen met o.a. Brooke Shields).

Ben jij benieuwd naar deze film? Dat komt mooi uit! Wij geven deze week zowel van de DVD als van de Blu-ray exemplaren weg, en doen er ook nog een leuk spiegeltje en nagelvijltje bij. Vul snel het onderstaande formulier in, en geef aan waar je voorkeur naar uitgaat.

Deze actie is afgelopen.