Speelgoed winnen

Afgelopen: Win Eendjesdans van Goliath

Het spel Eendjesdans van Goliath is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015, en dat word je natuurlijk niet zomaar.

Voor ons een goede reden om dit leuke spel voor jonge kinderen deze week weg te geven. Wil jij een exemplaar winnen? Doe dan mee aan de winactie.

Eendjesdans

Jonge kinderen winnen het maar wat vaak van volwassenen als het om geheugenspelletjes gaat, en dus zijn wij er vrij zeker van dat heel veel kleintjes (het spel is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar) hun ouders flink gaan inmaken.

Het spel bestaat uit een vijvertje en twaalf gele eendjes. Op de onderkant van de eendjes vind je symbolen, die overeenkomen met de symbolen waar iedere speler aan het begin van het spel uit kan kiezen. De eendjes kwaken en zwemmen vrolijk rond in hun vijver (zo leuk!) en iedere speler mag om en om een eendje eruit vissen. Heeft hij jouw symbool op zijn onderkant zitten? Dan mag je hem houden. Is dat niet het geval, dan moet je hem terug zetten en is de volgende speler aan de beurt.

Eendjesdans

Memory in een nieuw jasje

Natuurlijk is dit spel een regelrechte afgeleide van het oeroude memory. Maar wat een leuke variant! Het beweegt, maakt geluid en blijft toch een simpel, klein spel, dat zelfs de jongste spelers moeiteloos zullen snappen. Heerlijk om te spelen met peuters en kleuters.

Winnen

Wij mogen deze week twee exemplaren van Eendjesdans weggeven. Wil jij er eentje winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.