Travel winnen

Afgelopen: win een Yellow Cab / Burton snowboard pakket!

Nog eventjes, en we kunnen weer op wintersport. Ben jij een echte snowboarder, of wil je de switch van ski’s naar snowboard maken? Lees dan snel verder en mail ons!

Wij willen graag meegenieten van jouw snowboard avonturen. Wat is jouw leukste, grappigste, meest memorabele of knulligste snowboard moment ooit? En heb je daarbij een foto, ter illustratie? Stuur hem naar ons op!

Unieke momenten en mooie, danwel veelzeggende foto’s van jouw snowboard avonturen, daar zijn we naar op zoek. Wij mogen van Yellow Cab namelijk een snowboard met bindingen en een tas weggeven, aan diegene die dat het meest verdient. Weet jij ons te overtuigen dat jij die persoon bent? Dan suis jij binnenkort op een gloednieuw board de pistes af!

Mail ons je foto en daarbij horende verhaal via prijsvraag@lifestylelog.nl, en doe dat voor 12 november. De winnaar ontvangt een set bestaande uit een Yellow Cab Snowboard / Bindingen / tas van het merk Burton. Omdat het hier gaat om limited editions kunnen we je niet het precieze exemplaar dat je zult ontvangen van te voren garanderen, maar er zal binnen het voorradige assortiment worden gezocht naar de voor jou best geschikte set.