winnen

Afgelopen: Win een winters pakket van Winter-Wereld

Speciaal voor de kerstvakantie hebben we de komende 2 weken een wel erg leuke, winterse actie. Je maakt op Lifestylelog kans op een winters pakket van www.winter-wereld.nl, waar je de leukste sleetjes, snowboots, mutsen, sjaals, handschoenen vindt!

Wat zit er in het pakket? Allereerst een Snow glider de luxe, een handig compact kunststof sleetje voor jong en oud. Ideaal om snel een heuvel af te roetsjen, en natuurlijk gemakkelijk mee te nemen.

Ook een sneeuwbal tang vind je in het pakket. Een uitvinding! Iedereen die wel eens een flink sneeuwballengevecht heeft gehouden zal het herkennen: verkleumde handen! Dat is met de sneeuwbal tang niet meer nodig, want dit handige apparaatje maakt in een handomdraai dé perfecte sneeuwbal, terwijl jouw handen droog en warm blijven.

Wil jij dit onmisbare pakket winnen? Doe dan mee aan deze winterse winactie, en vul in de kerstvakantie (uiterlijk 8 januari 2012) het onderstaande formulier volledig in. We verloten 4 sets met hierin zowel de Snow glider als de sneeuwbal tang.

Deze actie is afgelopen.