Speelgoed winnen

Afgelopen: Win een Transformers Mega Optimus Prime

Dit najaar staat het speelgoed van Transformers helemaal in het teken van de televisieserie Robots in Disguise. Hierin leidt superheld Bumblebee een nieuw Autobots team, met als missie de op aarde rondzwevende Decepticons gevangen nemen.

Wij geven deze week een Transformers Mega Optimus Prime weg, doe mee aan de prijsvraag om kans te maken.

Transformers Mega Optimus Prime

De Decepticons krijgen het zwaar dit jaar, want de leider van de Autobots, Optimus Prime, is terug en hij is woester dan ooit!

Hij transformeert in drie snelle stappen van een machtige robot tot een truck, zodat de Decepticons je nooit bij kunnen houden! Wat de Mega Optimus Prime nog stoerder maakt, is dat je er Mini-Con figuren aan kunt bevestigen om acties nog spannender te maken. De Decepticons krijgen het zwaar dit jaar, want de leider van de Autobots, Optimus Prime, is dit jaar terug en hij is woester dan ooit! Hij transformeert in drie snelle stappen van een machtige robot tot een truck, zodat de Decepticons je nooit bij kunnen houden! Wat de Mega Optimus Prime nog stoerder maakt, is dat je er Mini-Con figuren aan kunt bevestigen om acties nog spannender te maken. Mega Optimus Prime is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en kost €39,99.

Transformers Mega Optimus Prime

Winnen

Wil jij deze stoere Transformers Mega Optimus Prime winnen? Doe dan mee aan onze prijsvraag! Vul simpelweg het onderstaande formulier volledig in om kans te maken.

Deze actie is afgelopen.