winnen

Win een sprookjespakket

Op zaterdag 13 juni a.s. wordt op Sprookjescamping de Vechtstreek een speciale Sprookjesdag georganiseerd. Met alle campinggasten en kinderen uit de buurt zal een recordpoging worden gedaan om met zoveel mogelijk kinderen samen het grootste sprookje te schrijven. De bedoeling is dat elk kind een zin toevoegt aan een voorgaande zin geschreven door een ander kind. Iedereen zal op deze manier met een eigen zin bijdragen aan het sprookje waardoor het verhaal verrassende wendingen zal kennen!

Daarnaast mogen ook de bezoekers van verschillende websites, waaronder Kidslog, meehelpen. Zij worden opgeroepen de zin door te geven die ab-so-luut niet mag ontbreken in een sprookje. De leukste inzending die wij via Kidslog binnenkrijgen wint een leuk sprookjespakket met daarin o.a. een dvd en kleurboekje. De allerleukste zin die via de verschillende websites binnenkomt zal ook echt worden opgenomen in het sprookje. Reden genoeg om goed je best te doen dus!

Vul in onderstaande formulier je gegevens in, en geef bij ‘Antwoord’ de zin die volgens jou niet mag ontbreken in een sprookje. Hou er rekening mee dat je inzending maximaal 255 letters/tekens mag bevatten!
De leukste inzending ontvangt zijn pakket vanzelf thuis, uiterste inzenddatum is 20 mei.

Deze actie is afgelopen, de winnaar ontvangt de prijs zsm thuis. Kijk hier voor een overzicht van actuele winactie op Kidslog.

Altijd op de hoogte van nieuwe winacties en andere leuke nieuwtjes? Word snel lid van onze Hyve!