winnen

Afgelopen: Win een Shake Weight

Met een training van slechts zes minuten per dag een perfect getraind bovenlijf! Dat belooft de Shake Weight, een apparaat waardoor je bij de eerste aanblik waarschijnlijk behoorlijk in de lach schiet (zie deze video op YouTube). Want, toegegeven, de beweging ziet er wat dubieus uit.

Maar naast de lachspieren worden ook de arm-, borst- en schouderspieren goed getraind. In de Shake Weight zitten twee bewegende gewichtjes. Door de Shake Weight heen en weer te bewegen, gaan de gewichtjes meebewegen en worden je spieren zo’n 240 keer per minuut samengetrokken. Zonder stroom of batterijen, de Shake Weight werkt zodra je het in beweging brengt.

Door het gebruik van de Shake Weight (o.a. verkrijgbaar bij wonenshop.nl) krijg je strakke, maar niet té gespierde armen. Precies het soort armen dat je komende zomer graag uit je hemdje of jurkje ziet steken dus.

Wil jij jouw flabberende armen in model krijgen? Doe dan mee aan onze winactie, want wij mogen 1 exemplaar van de Shake Weight (ter waarde van 24,95 euro) weggeven. Vul onderstaand formulier volledig in en je maakt direct kans.