Speelgoed winnen

Afgelopen: Win een nostalgische Fisher-Price kassa

Ok papa’s en mama’s, wie van jullie heeft vroeger niét met deze Fisher-Price kassa gespeeld? Eindeloos plezier hadden we, met de munten die we steeds opnieuw door de kassa joegen. Een echte klassieker!

Fisher-Price kassa

De enkele ouder die vroeger nooit met deze Fisher-Price kassa speelde, kan zich vast wel wat andere Fisher-Price klassiekers herinneren. Kleine Snoopy, de hond met de bewegende oortjes en staart die je achter je aan kon trekken. Of de bekende Muzikale Televisie, die geluid maakte en waarvan het beeld veranderde als je hem opwond. En wat te denken van de oh zo bekende Kwebbeltelefoon en Platenspeler?

Allemaal voorbeelden uit de klassieke Fisher-Price lijn uit de jaren ’60 en ’70, die wat ons betreft tijdloos zijn. Daar waren ze het bij speelgoedfabrikant BOTI mee eens, en onder de naam Fisher-Price Classic Toys opnieuw naar de speelgoedwinkel brengt. Nostalgie ten top, onze kinderen kunnen weer spelen met ons favoriete speelgoed van vroeger!

Fisher-Price kassa

Winnen

Wij geven een echte klassieker uit de Fisher-Price Classic Toys lijn weg: de Fisher-Price kassa. Drie stuks mogen we verloten onder onze bezoekers. Wil jij er eentje winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in en vergeet Kidslog ook niet te volgen op Instagram (@kidslog.nl, https://instagram.com/kidslog.nl/).

Deze actie is afgelopen.