Speelgoed winnen

Afgelopen: Win een Nitro Grinders Bonusset

Met Nitro Grinders kunnen kinderen stoere stunts doen. Gewoon, door alleen hun vingertop te gebruiken, en dagelijkse voorwerpen als een boek, liniaal of beker: overal zijn wel stunts mee te bedenken.

Wil jouw kind met deze stoere stuntracers aan de slag? Wij geven deze week Bonussets weg, lees snel verder om mee te doen.

Nitro Grinders

Nitro Grinders zijn kleine, lichte en wendbare stuntracers die je bedient met je vingertop. Je haalt gemakkelijk de meest geweldige stunts uit, of je nu gebruik maakt van de speciale ramps of gewoon van de omgeving om je heen.

Er zijn in totaal 60 verschillende Nitro Grinders te koop, die je helemaal naar jouw wens kunt aanpassen met verwisselbare banden en velgen.

Nitro Grinders

Winnen

Een setje Nitro Grinders is met een verkoopprijs van €2,99 zo goedkoop, dat het perfect is als klein cadeautje voor je kind. Sinterklaas schijnt er alvast een flinke lading van te hebben ingeslagen, perfect voor in de schoen!

Er zijn ook iets duurdere sets, Bonussets, voor €6,99 per stuk. Hierin zitten 2 Nitro Grinders met extra banden en velgen. Hiervan mogen wij er deze week drie weggeven. Winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in en vergeet Kidslog ook niet te volgen op Instagram (@kidslog.nl, https://instagram.com/kidslog.nl/).

Deze actie is afgelopen.