winnen

Win een Nijntje slaapkamer

Nijntje is en blijft een geliefd karakter bij ouder en kind, en het is dan ook niet voor niks dat dit lieve konijntje menig kinderkamer opvrolijkt. Wij geven deze week een aantal producten weg waarmee je in een mum van tijd een gewone slaapkamer omtovert tot een Nijntje slaapkamer.
 
Behangrand Sterren
Deze behangrand van nijntje en nina tussen de sterren is een mooie en praktische opfleuring van de baby- en kinderkamer. De rand is zelfklevend en kan dus snel en zonder behangplaksel aangebracht worden
Afmeting 11,5cm hoog, 5m lang
Consumentenprijs: € 24,95
 
Rijstpapieren lamp Sterren
De papieren bollamp met afbeeldingen van nijntje en nina tussen de sterren maakt de kinderkamer compleet.
Doorsnee ca. 35cm
Consumentenprijs: € 6,95
 
Foamfiguren Sterren
3 nijntje figuren met losse sterren uit foam ter decoratie van oppervlakken zoals muren, deuren en ramen. De figuren zijn zacht en afwasbaar. Worden geleverd met zelfklevende strips.
Afmetingen variëren van 13cm-19cm bij 20cm, dikte ca. 0,8cm
Consumentenprijs € 8,95
 
Beschikbaar bij Prénatal en diverse internetwinkels.
 

Kans maken? Vul het onderstaande formulier in, en vermeld bij ‘Antwoord’ de naam en leeftijd van het kind waarvoor je meespeelt. Ben je in verwachting, dan kun je dat uiteraard ook aangeven. 

Deze actie is afgelopen.

Nog meer leuke prijzen winnen? Zustersite Lifestylelog bestaat 3 jaar, en geeft de hele maand september mooie prijzen weg. Check iedere dag het overzicht, want er komen regelmatig nieuwe acties bij!


babywalz verwacht u een baby?