winnen

Win een Moxie Girlz Art-titude pop

Onlangs schreven we op Kidslog al over Moxie Girlz. De Moxie Girlz (‘moxie’ staat voor lef, energie en vastbeslotenheid) bestaan uit Avery, Sophina en Lexa, volgend jaar zal ook hun vriendin Sasha haar intrede doen.
De Moxie Girlz™-poppenlijn bestaat uit drie personages: Lexa™, Avery™ en Sophina™. Het woord ‘Moxie’ betekent lef, energie en vastbeslotenheid.
Binnen Mozie Moxie Girlz zijn er 3 lijnen: ‘Jammaz’ is een muziekthema, waarbij de poppen zijn uitgerust met een muziekinstrument en een popsterrenlook. De ‘Magic Hair’ serie draait helemaal om het maken van de mooiste en creatiefste kapsels, terwijl je met de poppen uit de ‘Art-titude’ lijn creatief aan de slag kunt met hun kleding.
Wij mogen deze week een Moxie Girlz pop uit de Art-titude serie weggeven. Met de bijgeleverde Art-titude markers kun je steeds opnieuw de kleding van de pop een persoonlijk, uniek tintje geven. Laat je creativiteit de vrije loop, en maak de mooiste outfitjes!

Wil jij kans maken op deze prijs? Vul dan onderstaand formulier volledig in, en vermeld bij ‘Antwoord’ de naam en leeftijd van het kind waarvoor je meespeelt.

Deze actie is afgelopen.