Speelgoed winnen

Afgelopen: Win een Fisher-Price Sorteerpret Lunchbox

Is jouw kleintje nog te klein voor school? Ook dan kan het een lunchbox al goed gebruiken hoor!

Tenminste, als het om de Fisher-Price Sorteerpret Lunchbox gaat. Goed nieuws: wij geven er deze week eentje weg.

Fisher-Price Sorteerpret Lunchbox

Misschien heeft je jonge kind al eens gezien hoe jij je lunchbox inpakte, of die van een ouder broertje of zusje. Wat gaat er vandaag allemaal weer voor lekkers mee naar school of werk?

Maar ook de echte ukkies, van 6 tot 36 maanden, hebben een eigen lunchbox. In de Fisher-Price Sorteerpret Lunchbox vind je alleen geen echt eten: we hebben het hier over een vrolijk stuk speelgoed.

Met de Fisher-Price Sorteerpret Lunchbox leren kinderen vormen ontdekken, want alles in de box heeft een eigen plekje. Probeer je de boterham op de plek van de appel te stoppen dan zul je merken dat deze een heel andere vorm heeft, en dus niet past. Leerzaam dus!

Maar ook leuk, want deze boterhamtrommel maakt ook geluid. Meer dan 25 liedjes, melodietjes en zinnetjes zitten erin verstopt, je hoort ze als je op het ABC-koekje drukt of het voedsel sorteert.

Winnen

Wij vinden de Fisher-Price Sorteerpret Lunchbox zo leuk, dat we er eentje verloten onder onze bezoekers. Heb of ken jij een kindje in de leeftijd van 6 tot 36 maanden? Vul dan het onderstaande formulier in om kans te maken.

Deze actie is afgelopen.