winnen

Win een Dikkie Dik of Woezel en Pip serviesje

Een leuke winactie voor de kleintjes: deze week maak je voor hen kans op een serviesje van Dikkie Dik of Woezel en Pip.
Dikkie Dik is inmiddels al weer meer dan 30 jaar oud, we kennen hem allemaal van Sesamstraat en de vele boekjes. De Dikkie Dik set bestaat uit een bord, kommetje, beker, mes en vork, gemaakt van melamine/kunststof. De set is verpakt in een leuke kadoverpakking.

Woezel en Pip zijn twee vrolijke en lieve hondjes. Woezel is een jongenshondje met een stoere blaf en grote flaporen, maar met een heel klein hartje. Pip is zijn lieve, vrolijke hartsvriendinnetje. Samen beleven zij allerlei spannende avonturen in De Tovertuin. Woezel en Pip zijn de geesteskinderen van Guusjes Nederhorst en een deel van de opbrengst van deze artikelen gaat naar de Guusje Nederhorst Foundation.
Ook het Woezel en Pip serviesje bestaat uit een bord, kommetje, beker, mes en vork, gemaakt van melamine/kunststof, eveneens verpakt in een leuke kadoverpakking.

Wil jij kans maken op zo’n leuk serviesje? Vul dan onderstaand formulier in, en vermeld bij ‘Antwoord’ welke van de twee sets je zou willen winnen.

Niet gewonnen? De sets kosten 14,95 euro per stuk, en zijn o.a. te koop bij Bart Smit, de Bijenkorf en diverse internetwinkels.

Deze actie is afgelopen.