winnen

Afgelopen: Win een deursticker van Naamelijk (+korting)

Wil jij de deur van je kind van een persoonlijk tintje voorzien? Doe dan mee aan de winactie en win een gepersonaliseerde deursticker van Naamelijk!

Naamelijk

Bij Naamelijk verkopen ze gepersonaliseerde cadeaus. En die zijn er in heel veel verschillende vormen! Er zijn allerlei stickers, voor op de trap of op de deur. Speciaal voor een geboorte, of een leuke krijtbordsticker. Maar er zijn ook koffertjes en tekstborden, allemaal naar eigen wens samen te stellen.

Leuk als je iemand een origineel cadeau wilt geven, maar ook als je je eigen interieur van een persoonlijke touch wilt voorzien.

Deursticker

Wil je de deur van je kind mooi en persoonlijk maken? Dan plak je er zo’n leuke deursticker op! Deze naamstickers zijn 25 cm breed, en in heel veel verschillende kleuren en uitvoeringen beschikbaar. De naam van jouw kind, met een toepasselijk plaatje erbij, en dat over de hele deur: super leuk!

Deurstickers

Winnen en kortingscode

Wij geven deze week 10 gepersonaliseerde deurstickers weg. Kans maken? Vul dan het onderstaande formulier volledig in. Met de winnaars wordt persoonlijk contact opgenomen.

Wil jij ook zo’n unieke deursticker, of je nu deze actie wint of niet? Van Naamelijk mogen we de hele maand juni 10% korting geven op het assortiment. Gebruik als kortingscode KIDSLOG.

Deze winactie is afgelopen.