Speelgoed winnen

Afgelopen: Win een Bratz SelfieSnaps Photobooth

Heb je het al gezien? Bratz is terug! Cloe, Yasmin, Jade en Sasha hebben een nieuwe vriendin, Raya, en zien er nog steeds even stylish uit.

Wij laten je kennismaken met het allerleukste uit de nieuwe collectie, de Bratz SelfieSnaps Photobooth. Natuurlijk kun je deze ook winnen!

Bratz are back

Ze waren even uit beeld, maar de dames van Bratz zijn terug, en hoe! Cloe, Yasmin, Jade, Sasha en Raya zien er super stylish uit, en hebben een duidelijke boodschap: It’s good to be a Bratz!

Naast nieuwe poppen en speelgoed is er ook een Bratz app, die al net zo creatief is als de meiden zelf.

Bratz SelfieSnaps Photobooth

Het allerleukste uit de nieuwe Bratz collectie vinden wij de Bratz SelfieSnaps Photobooth. In deze fotostudio is er volop ruimte voor de Bratz om op hun best op de foto te gaan, die je kunt maken met jouw mobieltje. Hoe leuk is dat! Natuurlijk kun je ze vervolgens met de #SelfieSnaps delen op social media.

Bij de SelfieSnaps Photobooth zit natuurlijk ook een Bratz pop inbegrepen, zodat je direct aan de slag kunt. De verkoopprijs bedraagt €54,99.

Bratz SelfieSnaps Photobooth

Winnen

Wij mogen deze week een Bratz SelfieSnaps Photobooth weggeven. Kans maken? Vul dan het onderstaande formulier volledig in en vergeet Kidslog ook niet te volgen op Instagram (@kidslog.nl, https://instagram.com/kidslog.nl/).

Deze actie is afgelopen.