winnen

Afgelopen: Win een Air Max Vochtvreter Ambiance

Een Vochtvreter wordt door de meeste mensen nu niet direct als geweldig aanvulling op hun interieur gezien. Dat gaat de Air Max Vochtvreter Ambiance veranderen!

Vochtvreters zet je normaal misschien in een vochtig opberghok, een muffe kast of in een schuurtje, maar vocht is er ook in ruimtes waar je vaker komt. Waar wordt geleefd is vocht, en waar (teveel) vocht is, laat dat zijn sporen na.

Om te zorgen voor een goede vochtbalans in huis is de Air Max Vochtvreter Ambiance ideaal. Het overtollige vocht wordt snel opgenomen, wat zorgt voor een betere luchtkwaliteit. Daarnaast zijn de navulverpakkingen niet alleen verkrijgbaar in de variant ‘Neutraal’, maar kun je ook kiezen voor de geuren ‘Blue Sky’ en ‘Spring Blossom’, om de ruimte direct nog lekkerder te laten ruiken.

Maar goed… wie wil er nu een vochtvreter in zijn woonkamer, horen we je denken. Nou, als die Vochtvreter er strak, niet direct in het oog springend en stylish verantwoord uitziet, is dat helemaal geen probleem! De Air Max Vochtvreter Ambiance combineert design met werkzaamheid, en dus kun je deze Vochtvreter ook rustig in je woonkamer zetten, of in je slaapkamer, keuken, toilet…

Wij mogen deze week 15 van deze Air Max Vochtvreters Ambiance weggeven. Kans maken? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.