winnen

Afgelopen: Win een abonnement op Bobo

Bobo! Wie is er niet groot mee geworden? Dit bekende figuurtje is al sinds de jeugd van de meeste moeders populair, en zijn wereld wordt steeds leuker!

Al jarenlang is www.bobo.nl de best bezochte website voor kleuters, meer dan 100.000 kinderen vermaken zich er prima met al die leuke en leerzame spelletjes. Maar natuurlijk gaat Bobo ook met zijn tijd mee!

Vernieuwd!

Sinds het begin van dit schooljaar is de site helemaal vernieuwd en in een 3D jasje gegoten, en eveneens als app-versie beschikbaar. Handig, want steeds meer kleuters weten goed de weg op de tablet!

De hutten langs

Op de site en in de app staat de Bobo-boom centraal. Hierin vind je allerlei hutten, waar van alles te doen is. Neem een kijkje en ga aan de slag in de kleurhut, of bezoek de speelhut. Er is zoveel te beleven! Lezen, kleuren, puzzelen, muziek maken, Bobo-filmpjes bekijken en zelfs Engelse woordjes leren!

pvbobo2

Winnen!

Om de lancering van de nieuwe site en app te vieren mogen wij een halfjaar abonnement op Bobo weggeven. Winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.