Kids winnen

Win Dummie de Mummie en de Tombe van Achnetoet prijzen

Dummie de Mummie en de Tombe van Achnetoet

Zin in een fijne familiefilm? Wij geven kaartjes en boeken van Dummie de Mummie en de Tombe van Achnetoet weg!

Dummie de Mummie en de Tombe van Achnetoet

Dummie heeft heimwee. Hij wil terug naar Egypte om het graf van zijn ouders te zoeken, zodat hij afscheid van hen kan nemen.

Klaas ziet die reis helemaal niet zitten. Hij vindt vliegen naar Egypte maar eng, het kost veel te veel geld en Dummie heeft geen paspoort. Maar als Dummie’s schilderij van juffrouw Friek voor een groot bedrag verkocht wordt én hij een paspoort weet te regelen, vertrekken Klaas, Goos, Dummie en juffrouw Friek naar Egypte.

Maar is de Tombe van Achnetoet na vierduizend jaar nog wel te vinden? Met een plan van meester Krabbel gaan Dummie en Goos op onderzoek uit. Maar de zoektocht zit vol gevaren en de beste vrienden lopen in een valstrik. Kan Klaas hen op tijd redden of blijven Dummie en Goos voor altijd gevangen?

Dummie de Mummie en de Tombe van Achnetoet

Winnen

In dit derde deel van de Dummie de Mummie films vind je in de hoofdrollen dezelfde acteurs aan als in de eerdere films, Julian Ras en Roeland Fernhout.

Wij mogen om de release van deze film te vieren twee winnaars blij maken met het boek Dummie de Mummie en de Tombe van Achnetoet en vier bioscoopkaartjes om de film zelf te gaan zien. Wil jij winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

[cforms name=”dummie mummie 2 okt 1 week”]