Boeken winnen

Win D’r op of d’r onder (Boek van de maand)

D'r op of d'r onder

Ons Boek van de maand maart is er eentje voor iedereen die zwanger wil worden. In D’r op of d’r onder lees je alle feiten en fabels.

D’r op of d’r onder

D’r op of d’r onder is een boek van Marieke Wigmans-Bremers, Nina Veeneman-Dietz & Noor Schutte-Kerckhoff, de auteurs die eerder de bestseller Buskruit met muisjes schreven. In hun nieuwe boek richten ze zich op de periode die vooraf gaat aan die musjes, de periode waarin je probeert zwanger te worden.

Met behulp van deskundigen, zowel mensen die ervoor geleerd hebben als ervaringsdeskundigen, wordt een enorme hoeveelheid informatie op een rijtje gezet. Fijn is dat feiten en fabels zorgvuldig worden gescheiden, zodat je weet aan welke tip je nu echt wat hebt, en welke goede raad je met een flinke korrel zout kunt nemen.

De dames gaan persoonlijke ervaringen niet uit de weg, zodat D’r op of d’r onder niet alleen informatief, maar ook simpelweg leuk is. Want laten we wel wezen: zwanger worden is een serieuze zaak, maar de manier waarop je dat doet, is voor de meeste mensen behoorlijk plezierig!

Winnen

Wij geven zoals altijd vijf exemplaren van ons Boek van de maand weg. Wil jij D’r op of d’r onder winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in. De winnaars ontvangen de boeken automatisch.

[cforms name=”boek vd maand maart”]