Kids winnen

Win Dorothy en de Tovenaar van Oz prijzen

Dorothy en de Tovenaar van Oz

Vanaf 16 oktober kun je iedere doordeweekse dag om 19.35 kijken naar Dorothy en de Tovenaar van Oz op Boomerang. Wij geven unieke prijzen weg!

Dorothy en de Tovenaar van Oz

De boze heks van het Westen is verslagen en Dorothy wordt benoemd tot Prinses van Smaragdstad. Met haar beide voetjes stevig in haar rode schoentjes, probeert Dorothy ieder probleem in het magische land van Oz op te lossen. Met haar bekende vrienden, Vogelverschrikker, Leeuw en Tinnen Man aan haar zijde volgt ze het pad met de gele klinkers, op weg naar spannende avonturen die alleen in het prachtige land van Oz kunnen gebeuren. De gloednieuwe animatieserie Dorothy en de Tovenaar van Oz is natuurlijk gebaseerd op de klassieke film Dorothy and the Wizard of Oz uit 1946. Een tijdloos verhaal, dat generatie na generatie betovert. Met deze nieuwe animatieserie is het verhaal in een hedendaags jasje gestoken, dat jong en oud zal aanspreken.

Dorothy en de Tovenaar van Oz

Winnen

Om de start van Dorothy en de Tovenaar van Oz op Boomerang te vieren, mogen wij deze week ontzettend leuke prijzen weggeven. Wil jij een Dorothy verkleedoutfit of een mooie picknickset winnen? Vul dan snel het onderstaande winformulier volledig in om kans te maken.

[cforms name=”dorothy 9 okt”]