Boeken Kids winnen

Win De Gorgels en het geheim van de gletsjer (Jochem Myjer)

De Gorgels en het geheim van de gletsjer

Is jouw kind benieuwd naar De Gorgels en het geheim van de gletsjer van Jochem Myjer? Het is ons kinderboek van de maand, dus we geven vijf exemplaren weg.

De Gorgels en het geheim van de gletsjer

Melle en zijn familie zijn op vakantie in de Alpen. Midden in de nacht wordt Melles zusje Limoni in paniek wakker. Waar is haar rugzak? En nog belangrijker, waar is haar eigen Gorgel, Belia?
Dat is het begin van een superspannend avontuur waarin het spoor leidt naar de gletsjer, die langzaam begint te smelten nu het warmer wordt. Melle, Bobba en Limoni maken kennis met Murmeltieren, roofvogels, Berggorgels en Kotsbalgers. Ze worden geholpen door Katja, die alles weet over de gevaren van de bergen…

Winnen

Wil jij het nieuwe Gorgels-boek van Jochem Myjer winnen voor je kind? Komt goed uit, wij geven vijf stuks weg. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken.

Win Gorgels 2 (kinderboek van de maand november)

Deelname is alleen voor nieuwsbrief abonnees. Door het invullen van dit formulier meldt u zich aan voor het ontvangen van max. 2 nieuwsbrieven per week. Uw NAW-gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het toezenden van een eventuele gewonnen prijs en hierna vernietigd. Voor het ontvangen van de wekelijkse nieuwsbrief slaan wij uw naam en e-mailadres op voor de periode dat u geabonneerd blijft. Afmelden kan op ieder moment via de link in de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.