Dvd Kids winnen

Win Dance Academy prijzen (afgelopen)

Dance Academy

Vanaf 7 september kun je (samen met je dochter!) in de bioscoop gaan kijken naar Dance Academy, afgeleid van de gelijknamige serie. Wij geven deze week bioscoopkaartjes en DVD’s weg.

Dance Academy

Tara Webster leek een van de beste balletdanseressen van haar generatie te worden, maar toen liep ze een zware blessure op. De afgelopen achttien maanden heeft ze haar best gedaan om zich te verzoenen met een leven als student aan de universiteit. Ze droomt echter nog steeds van een carrière als ballerina. Op een dag besluit ze, eigenlijk tegen beter weten in, een comeback te maken. Ze laat haar leven en liefde achter in Sydney en reist naar New York. Maar daar wordt ze bij iedere auditie afgewezen; de regels van de balletwereld blijken keihard. Na verloop van tijd beseft Tara dat ze eerst zichzelf zal moeten vinden en vertrouwen. Anders bestaat het risico dat haar droom haar alles kost wat echt belangrijk voor haar is…

Dance Academy

Winnen

Wil jij kaartjes winnen voor Dance Academy? En daar ook nog de DVD van een andere leuke dansfilm, Dance Off, bij ontvangen? Doe dan snel mee aan onze winactie! We geven vijf setjes van 2 bioscoopkaartjes plus DVD weg. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken, winnaars ontvangen hun prijzen automatisch thuis.

Deze actie is afgelopen.