winnen

Win De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot prijzen (afgelopen)

Albert Heijn Kerstspecials

Het duurt nog even voor het feest echt losbreekt, maar in de bioscoop kun je vanaf 12 oktober al genieten van Sinterklaas. Wij geven De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot prijzen weg!

De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot

Dit jaar komt het Sinterklaasfeest opnieuw in gevaar! Slechterik Dokter Vleugelaer en zijn handlanger Igor vermommen zich om op de stoomboot zogenaamde ‘Blafspray’ over alle cadeautjes te spuiten. Zo krijgen alle kinderen straks de ‘Blafhoest’, waar Dr. Vleugelaar alleen voor veel geld het medicijn voor heeft! Maar als de pieten ook in aanraking komen met het goedje, loopt de situatie helemaal uit de hand. Zeker omdat er ook een échte hond aan boord is, die de Pieten in Spanje gevonden hebben. Het is de verdwaalde hond van Sophie (Vlinder Kamerling), die hoopt dat de Club van Sinterklaas het diertje weer bij haar kan brengen. Lukt het Sinterklaas en de bekende Clubpieten om de cadeautjes op tijd te ontsmetten én het hondje veilig thuis te brengen?

De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot

Winnen

Wil jij met het hele gezin naar De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot gaan kijken in de bioscoop? Dat kan! Wij geven twee setjes van vier kaartjes weg. Kans maken? Vul dan het onderstaande formulier volledig in. De winnaars ontvangen de kaartjes per post.

Deze actie is afgelopen.