Kids winnen

Win Circus Noël en Circusstad Festival kaartjes!

circus noël

Vanaf 13 april draait de nieuwe Nederlandse familiefilm Circus Noël in de bioscoop. Wij geven kaartjes voor de film én de voorstelling Circus I Love You tijdens het Circusstad Festival weg!

Circus Noël

‘Circus Noël’ is een magische circusfilm vol avontuur waarin de twaalfjarige Karo (Luna Wijnands) wegloopt van huis omdat haar ruziënde ouders willen scheiden.

Ze reist mee met haar circusvrienden Victor (Samuel Beau Reurekas) en Tonie (Tommy van Lent) van Circus Noël, dat onverwachts mee mag doen aan Cultura Nova, een belangrijk circusfestival. Als er onderweg mysterieuze dingen gebeuren komt hun deelname aan het festival in gevaar en dreigt Karo haar nieuwe circusfamilie te verliezen.

Karo, Victor en Tonie moeten alles op alles zetten om het circus te redden, ook al komt hierdoor hun vriendschap zwaar onder druk te staan. Zal het ze lukken om het circus en hun vriendschap te redden?

Winnen

Heb jij zin om met je kind(eren) deze leuke film te gaan zien… en een bezoekje te brengen aan het Circusstad Festival (van 1 t/m 5 mei in Rotterdam)? Dat komt goed uit! Wij geven vrijkaartjes voor zowel de film Circus Noël als de voorstelling Circus I Love you op vrijdag 3 mei om 15:00 uur weg. Om kans te maken vul je simpelweg het onderstaande formulier volledig in.

[gravityform id=”39″ title=”true” description=”true”]