winnen

Win unieke Bunnicula prijzen (afgelopen)

Vanaf vandaag kun je een gloednieuwe serie bekijken op Boomerang: Bunnicula.

Wij vertellen je er mee over, en geven leuke goodies weg. Winnen? Lees dan razendsnel verder!

Bunnicula

Deze gloednieuwe serie volgt de 13-jarige Mina Minroe en haar familie die naar een oude flat verhuizen, die ze hebben geërfd van een oudtante in New Orleans. Mina gaat op onderzoek en ontdekt in de kelder van de flat een kamer waar een harig zwart/wit konijn met grote ogen opgesloten zit.

Mina wordt meteen verliefd op het schattige konijntje, niet wetende dat hij bovennatuurlijke krachten bezit. Het mysterieuze konijn wordt met open armen ontvangen door Mina’s lieve, relaxte hond Harold, maar gevreesd door haar paranoïde kat, Chester, die zich alleen maar druk kan maken om de mogelijke paranormale last die een vampier-konijn kan veroorzaken.

Bunnicula houdt erg veel van Mina en haar familie en zet alles in het werk om hen te beschermen tegen alle rare buitenaardse dieren en monsters die zijn bovennatuurlijke krachten lijken aan te trekken.

Bunnicula is vanaf vandaag van maandag tot en met vrijdag om 16.20 te zien op Boomerang.

Bunnicula

Winnen

Wij mogen deze week unieke Bunnicula en Boomerang prijzen weggeven. Wil jij een setje winnen met daarin wortelzaadjes, een kaartspel, broodtrommel en strandbal? Vul dan deze week het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.