winnen

Win BRIDGET JONES’S BABY prijzen (afgelopen)

BRIDGET JONES’S BABY

She’s back! Onze heldin Bridget Jones is vanaf 15 september te zien in BRIDGET JONES’S BABY, en wij mogen unieke prijzen weggeven. Winnen? Lees snel verder en doe mee!

BRIDGET JONES’S BABY

‘En ze leefden nog lang en gelukkig‘ blijkt niet weggelegd voor Bridget Jones (Renée Zellweger). Na haar break-up met Mark Darcy (Colin Firth) is ze in de veertig en opnieuw single. Bridget besluit zich te focussen op haar baan als producent van een nieuwsprogramma en brengt veel tijd door met haar vrienden. Het lijkt alsof ze nu eindelijk alles onder controle heeft en dat er niets meer mis kan gaan…

Maar dan ontmoet ze een onweerstaanbare Amerikaan: Jack (Patrick Dempsey) en haar liefdesleven staat weer op z’n kop. Deze man heeft alles wat de Britse Darcy mist. Geheel ongepland, blijkt Bridget in verwachting te zijn en weet ze niet zeker wie van de twee mannen de vader is…

BRIDGET JONES’S BABY draait vanaf 15 september in de bioscoop, op 14 september zijn er in het hele land Ladies Nights. Meer informatie vind je op www.bridgetjonesbaby.nl.

BRIDGET JONES’S BABY

Winnen

De release van deze film, waar wij al tijden naar uitkijken, laten we natuurlijk niet geruisloos voorbij gaan. We mogen ontzettend leuke en unieke prijzen weggeven: collector’s items die niet in de winkel te koop zijn. Wil jij een uniek verwensetje of tasje winnen? Doe dan snel mee met de winactie, door simpelweg het onderstaande formulier volledig in te vullen.

Deze actie is afgelopen.