Boeken winnen

Win Boek der spiegels (boek van de maand)

Boek der Spiegels

Ons boek van de maand maart is Boek der Spiegels van Eugen O. Chirovici. Lees meer over dit bijzondere boek en win een exemplaar!

Boek der Spiegels

Op een nacht in 1987 werd de vooraanstaande hoogleraar Joseph Wieder op brute wijze vermoord. De zaak werd nooit opgelost.
New York, 25 jaar later. Literair agent Peter Katz ontvangt enkele hoofdstukken uit een manuscript met de titel Boek der spiegels. Het zijn de memoires van Richard Flynn over diens tijd op Princeton University. Hierin beschrijft hij zijn opmerkelijke verstandhouding met Wieder.

Katz is vastbesloten tot op de bodem uit te zoeken wat er in de nacht van de moord is voorgevallen. Hij is ervan overtuigd dat het antwoord zal staan in het ontbrekende deel van Flynns memoires. Richard Flynn is echter ongeneeslijk ziek, en de rest van het manuscript blijkt onvindbaar. Katz raakt geobsedeerd door de zaak. Maar hoe dieper hij in de materie duikt, hoe verder hij verwijderd lijkt van de oplossing.

Winnen

Zin in een lekker spannend boek? Komt goed uit! Wij geven deze maand vijf exemplaren weg. Om kans te maken vul je simpelweg het onderstaande formulier volledig in. Prijswinnaars ontvangen hun boek automatisch per post.

[gravityform id=”8″ title=”true” description=”true”]