Boeken winnen

Win het boek Kleine helden van Almudena Grandes (afgelopen)

kleine helden almudena grandes

Verslind jij in de winter ook het ene na het andere boek? Dan hebben we een leuke winactie: we geven Kleine helden, het nieuwe boek van Almudena Grandes weg!

Kleine helden

Kleine helden is een hartverwarmende roman over een volksbuurt in Madrid. Rijk en arm, jong en oud, singles en gezinnen, Spanjaarden en immigranten. Zij hebben geen schuld aan de crisis, maar moeten haar wel dragen, en er ondanks alles proberen bovenuit te stijgen. Elk op hun eigen manier beleven buurtgenoten bitterzoete momenten van onverwachte solidariteit, van verontwaardiging en woede maar ook van tederheid en doorzetten. Samen blazen ze hun buurt nieuw leven in.

Almudena Grandes

Almudena Grandes is een van Spanjes meest geprezen en best verkopende literaire auteurs. Ze debuteerde in 1989, heeft inmiddels elf romans en drie verhalenbundels geschreven en werd bekroond met verschillende literaire prijzen. Met de bestseller IJzig hart vestigde zij ook in Nederland haar naam. Van Kleine helden zijn in eigen land al meer dan 130.000 exemplaren verkocht.

Winnen

Wil jij Kleine helden winnen? Dat komt goed uit: we mogen vijf exemplaren weggeven. Vul snel het onderstaande formulier in om kans te maken op dit boek.

Deze actie is afgelopen.