winnen

Afgelopen: Win bioscoopkaarten voor THE NIGHT BEFORE

THE NIGHT BEFORE

Op zoek naar een kerstfilm waarbij het glazuur niet direct van je tanden springt? Eentje waar je je man ook rustig mee naar toe kan nemen?

Wij hebben hem gevonden! THE NIGHT BEFORE draait vanaf 3 december in de bioscoop, wij geven deze week bioscoopkaarten weg.

THE NIGHT BEFORE

THE NIGHT BEFORE is de nieuwe comedy van de makers van This is the End, Bad Neighbours en regisseur Jonathan Levine (50/50, Warm Bodies).

Jeugdvrienden Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) en Chris (Anthony Mackie) gaan elk jaar samen los op kerstavond. Nu ze allemaal volwassen zijn, komt er een einde aan deze traditie. De vrienden willen er voor de laatste keer een onvergetelijke avond van maken en zetten alles op alles om naar het Nutcracka Ball – het meest legendarische Kerstfeest in New York – te gaan.

THE NIGHT BEFORE draait vanaf 3 december 2015 in de bioscopen, meer informatie vind je op www.facebook.com/NightBeforeNL.

THE NIGHT BEFORE

Winnen

Wil jij deze heerlijk hilarische kerstfilm zelf gaan zien? Dat komt goed uit! Wij geven twee setjes van twee bioscoopkaarten weg. Kans maken? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.