Boeken winnen

Win Bijna echt gebeurd van Liane Moriarty (Boek van de maand)

Bijna echt gebeurd Liane Moriarty

Ons Boek van de maand april is de heerlijke roman Bijna echt gebeurd van Liane Moriarty. We vertellen je er alles over en geven vijf stuks weg!

Bijna echt gebeurd

Liane Moriarty is na haar bestsellers Grote kleine leugens en Het geheim van mijn man een bekende naam. Met Bijna echt gebeurd (verschijnt op 18 april) levert ze wederom een heerlijke roman af.

Sam en Clementine hebben een mooi, maar druk leven: twee jonge dochters, een verantwoordelijke baan voor Sam en de hectiek van een belangrijke auditie voor Clementine, die celliste is. Van jongs af aan is Clementine bevriend met Erika. Een enkele blik tussen hen kan een complete conversatie vervangen. Maar hun vriendschap is gecompliceerd.

Als Clementine en Sam op bezoek gaan bij Erika en haar man Oliver, en hun buren iedereen onverwachts uitnodigen voor een barbecue, zegt Clementine dan ook snel ja. Het gezelschap van de levenslustige buren lijkt haar een welkome afleiding.

Twee maanden later vragen Clementine en Sam zich steeds weer af: wat als we nooit naar die barbecue waren gegaan?

Winnen

Benieuwd geworden naar wat er in vredesnaam gebeurd is op die barbecue? Dan moet je zeker meedoen aan onze winactie! We geven deze maand vijf exemplaren van Bijna echt gebeurd weg. Om kans te maken vul je simpelweg het onderstaande formulier volledig in. De winnaars ontvangen het boek vanzelf thuis.

[cforms name=”boek vd maand april”]