Speelgoed winnen

Afgelopen: Win de nieuwste Beados glitter setjes

Beados is een super leuke manier om creatief bezig te zijn. De kraaltjes die aan elkaar kleven met water zijn enorm populair, wij geven de nieuwste sets weg.

Beados

Voor wie de trend gemist heeft: Beados zijn kleine balletjes, kraaltjes, die je met behulp van een speciale pen en een sjabloon in een leuke vorm legt. Er zijn talloze kleuren en sjablonen, en natuurlijk kun je ook je eigen creativiteit gebruiken. Spray er daarna wat water over, laat het drogen, en de kraaltjes zitten aan elkaar vast. Simpel en veilig!

Nieuwe sets

Dit voorjaar zijn er nieuwe Beados sets verschenen, waarin glitters centraal staan. Er is een mooie starterset, voor als je nog geen Beados pen en waterspray in huis hebt, maar je kunt ook kiezen voor de Glitter Activiteitenset Prinsessenkasteel of een Glitter Thema Navulset. Hierbij zijn de sets Ponystallen, Uit Kamperen en Koninklijke Kinderkamer nieuw. Natuurlijk vind je in deze sets heel veel glinsterende kralen en ontwerpen om direct mee aan de slag te gaan.

Beados Themaset

Winnen

Wij mogen deze week 2 keer de Activiteitenset Prinsessenkasteel weggeven, en 2 keer een Thema Navulset. Wil jij zo’n leuke Beados set winnen? Doe dan snel mee aan de winactie, en vul het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.