winnen

Win Baywatch prijzen

Baywatch

Jeugdsentiment! Heb jij in de jaren ’90 ook gebiologeerd naar de strandwachten in hun rode zwembroeken zitten kijken? Baywatch is terug! Vanaf 1 juni draait de film in de bioscoop, wij geven prijzen weg.

Baywatch

Och wat waren ze sexy, in hun rode zwemshorts (en de dames in hun badpak uiteraard). En oh, wat keken we er met zijn allen iedere week naar! Baywatch was in de jaren ’90 een begrip. De serie heeft nog steeds een ware cultstatus, en wat is het leuk dat je deze zomer in de bioscoop naar de gelijknamige film kunt gaan kijken!

In Baywatch vechten twee aspirant-strandwachters voor dezelfde baan te midden van de gespierde en gebronsde lijven die de stranden van California bewaken. En al zijn hun outfits in de jaren wat veranderd, die lifeguards zijn nog steeds om van te smullen, zeker op het grote scherm! Meer informatie vind je op www.baywatchfilm.nl.

Baywatch

Winnen

Baywatch draait vanaf 1 juni in de bioscoop. Wij geven 2 setjes met daarin 2 vrijkaartjes en een waterfles weg. Wil jij een setje winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

[cforms name=”baywatch 29 mei”]