Boeken Kids winnen

Win Ash Princess (kinderboek van de maand september)

Ash Princess

Ons kinderboek van de maand september is Ash Princess van Laura Sebastian. Doe mee en win!

Ash Princess

Prinses Theodosia (Theo) is als kind beroofd van haar moeder en van haar kroon. Jarenlang heeft ze zich geschikt naar de wil van de Keizer die haar land heeft overgenomen – om te overleven. Als de Keizer haar laatste sprankje hoop op redding vernietigt, ontwaakt er echter een vlammetje van opstand diep binnenin haar…

Winnen

Ash Princess is een boek voor kinderen van 15 jaar en ouder. Heb jij thuis een puber voor wie dit boek perfect geschikt is? We geven deze maand vijf exemplaren weg, vul snel het onderstaande formulier volledig in om kans te maken.

Win Ash princess (boek van de maand september)

Deelname is alleen voor nieuwsbrief abonnees. Door het invullen van dit formulier meldt u zich aan voor het ontvangen van max. 2 nieuwsbrieven per week. Uw NAW-gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het toezenden van een eventuele gewonnen prijs en hierna vernietigd. Voor het ontvangen van de wekelijkse nieuwsbrief slaan wij uw naam en e-mailadres op voor de periode dat u geabonneerd blijft. Afmelden kan op ieder moment via de link in de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.