winnen

Afgelopen: Win A’DAM – E.V.A. 2 op DVD

A'DAM - E.V.A.

Heb je het tweede seizoen van A’DAM – E.V.A. gevolgd op tv? Of heb je het gemist? Voor wie de serie (nog eens) wil zien is er nu de DVD!

A’DAM – E.V.A.

Vanaf 8 januari ligt de DVD A’DAM – E.V.A. 2 in de winkels. In A’DAM – E.V.A. (Amsterdam En Vele Anderen) volgen we de turbulente liefdesgeschiedenis tussen de in Amsterdam geboren en getogen Eva van Amstel en haar buurman Adam de Heer, die rechtstreeks uit de Zeeuwse klei in de rumoerige stad is komen wonen. In het eerste seizoen hebben we gezien hoe de relatie tussen Adam en Eva is begonnen: vreemden bleken buren, werden geliefden en gingen samenwonen. Ze verwachtten een kind, maakten trouwplannen, maar raakten in een crisis om elkaar later – ouder en wijzer – opnieuw te ontmoeten. Het leven in een snelkookpan. Hoe vergaat het ze nu verder? Hoe wordt hun leven als jonge ouders? Blijven ze samen? Krijgt Eva haar leven in balans en Adam zijn geestelijke gezondheid?

A'DAM - E.V.A.

Winnen!

Wij hebben genoten van deze serie, en laten jou nu hij op DVD verschijnt graag meegenieten. We mogen drie bezoekers blij maken met het complete tweede seizoen van A’DAM – E.V.A. op DVD. Winnen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.