winnen

Afgelopen: Win 10 flessen Robijn Wild Sensation limited edition wasmiddel

Robijn Wild Sensation

Onlangs schreven we over Robijn Wild Sensation, het nieuwe limited edition wasmiddel in een ontzettend stoere fles met luipaardprint. Deze week winnen 2 bezoekers 10 flessen van dit wasmiddel!

Robijn Wild Sensation

Robijn Wild Sensation is een limited edition, slechts tijdelijk te koop dus, wasmiddel, dat er bovenal fantastisch uitziet. Zeg nou zelf, zo’n roze fles met luipaardprint met een gouden dop is toch een stuk leuker om naar te kijken dan het zoveelste frisse vergezicht of lavendelveld?

Ook de geur mag er zijn, wat pittiger en minder week dan de meeste andere wasmiddelen. En omdat we het hier hebben over Robijn Color wasmiddel, weet je ook nog eens zeker dat je favoriete kledingstuk zijn kleur behoudt.

Robijn Wild Sensation

Twee manieren om te winnen

Deze week geven we 2 bezoekers 10 flessen Robijn Wild Sensation. Hoe kun je winnen? Op twee verschillende manieren:

1: vul het onderstaande formulier in, en duim vervolgens heel hard

2: plaats op Facebook of Instagram een foto van je favoriete kledingstuk, dat je met Robijn Wild Sensation wil wassen. Zorg ervoor dat je hierbij Lifestylelog als hashtag gebruikt, of ons tagt in de foto (@lifestylelog op facebook, @lifestylelog.nl op instagram). Zorg er ook voor dat je foto openbaar is, anders kunnen we hem natuurlijk niet zien!

Wil je dubbel kans maken? Dan vul je én het formulier in én plaats je een foto!

Deze actie is afgelopen.