winnen

Wat kijken we in februari? What’s New Scooby-Doo en Mr. Bean (afgelopen)

Bourjois Volume Glamour Push Up Mascara

Is er nog wat leuks op tv voor kinderen de komende tijd? Jazeker! Op Boomerang bijvoorbeeld, waar deze week nieuwe afleveringen van What’s New Scooby-Doo starten.

Lees snel verder voor meer informatie over deze en andere series en win leuke prijzen!

What’s New Scooby-Doo

Iedere schooldag om 15.55 uur kun je op Boomerang kijken naar What’s New Scooby-Doo. In What’s New Scooby-Doo zetten buitenaardse wezen de boel flink op stelten en brengen criminelen de meest snode plannen ten uitvoer. Weten de vrienden ook dit keer de eindjes aan elkaar te knopen en de mysteries te ontrafelen?

Mr. Bean Boomerang

Mr. Bean

Ook Mr. Bean is weer iedere dag te bewonderen, iedere schooldag om 15.30 uur is er een aflevering. s’-Werelds meest geliefde kluns helpt zichzelf wederom behoorlijk in de nesten, met de meest hilarische situaties tot gevolg. Is Mr. Bean zo vindingrijk dat hij wegkomt met zijn onhandigheid? Mrs. Wicket, de chagrijnige huisbaas van Mr. Bean, en haar kwaadaardige kat Scrapper houden hem in ieder geval scherp in de gaten.

Winnen

Wij mogen drie pakketjes weggeven, met daarin unieke prijzen van de verschillende Boomerang series. Wil jij zo’n pakket, met daarin en notebook, kaartspel, Scooby-Doo pen en een stickervel winnen? Vul dan het onderstaande formulier in om kans te maken.

Deze actie is afgelopen.