winnen

Afgelopen: TinkerBell en de Legende van het Nooitgedachtbeest: win kaartjes!

Vanaf 18 december draait TinkerBell en de Legende van het Nooitgedachtbeest in de bioscoop. Wij geven deze week bioscoopkaartjes weg!

TinkerBell en de Legende van het Nooitgedachtbeest

Met TinkerBell en de Legende van het Nooitgedachtbeest duiken we in de oeroude mythe van een fabelachtig wezen. Faun, een goede vriendin van TinkerBell, wordt nieuwsgierig als ze het beest in de verte hoort brullen. Als dierenelfje is ze niet bang om de regels te overtreden om een dier in nood te helpen. Maar dit gigantische en merkwaardige beest met zijn gloeiende groene ogen is niet echt welkom in de Elfenvallei.

De verkenners-elfjes zijn vastbesloten om het mysterieuze wezen te vangen voordat de Elfenvallei eraan gaat. Maar Faun ziet dat de brompot een goed hart heeft. Nu moet ze alleen Tink en de meiden er nog van overtuigen dat ze alles op alles moeten zetten om het Nooitgedachtbeest te redden voordat het te laat is.

TinkerBell en de Legende van het Nooitgedachtbeest

Winnen!

Wil jij bioscoopkaartjes winnen om TinkerBell en de Legende van het Nooitgedachtbeest zelf te gaan bekijken? Dat kan! Vul het onderstaande formulier in om kans te maken.

Deze actie is afgelopen.