Film winnen

Snelle mail & win: ga naar de première van Hondenhotel

Aanstaande zondag, 15 februari, vindt met een speciale familievertoning de première van de film Hondenhotel plaats.

De film Hotel for Dogs / Hondenhotel met Emma Roberts, Jake T. Austin, Lisa Kudrow, Kevin Dillon en Don Cheadle is een origineel en komisch avontuur. Wanneer de energieke broer en zus Andi en Bruce terechtkomen in een pleeggezin waar een streng ‘geen huisdieren’-beleid wordt gevoerd, moet de bijdehante Andi snel een nieuw thuis voor hun hond Vrijdag zoeken. Ondanks waarschuwingen van de sympathieke maatschappelijk werker Bernie om uit de problemen te blijven, gaan de kinderen op zoek en ontdekken een vervallen hotel. Ze maken hiervan een perfect huis voor Vrijdag en nog een aantal zwerfhonden, waarbij ze het risico lopen uit elkaar gehaald te worden als ze gesnapt worden. In een mum van tijd hebben de kinderen het oude hotel omgetoverd tot iets magisch: een thuis voor de honden én voor henzelf. Hondenhotel is gebaseerd op het succesvolle boek van schrijfster Lois Duncan.

Vanaf woensdag 18 februari a.s. draait HONDENHOTEL / HOTEL FOR DOGS in de bioscoop, zowel in de originele als in de Nederlands gesproken versie.

Wij mogen voor deze speciale voorstelling, aanvang 10.00 uur in Pathé Arena, Amsterdam, 5 familiekaarten (max. 4 personen) weggeven.

Deze actie is afgelopen, winnaars ontvangen deze week bericht.