winnen

Afgelopen: Winnen: decoratiepakket met Sky Planters en Kerststerren

Sky Planters

Is jouw huis al in kerstsferen? Wij helpen je een handje! We geven prachtige pakketten met Sky Planters en Kerststerren weg, die jouw huis stijlvol in de stemming brengen.

Sky Planters

De Kerstster is de plant met gekleurde bladeren die in het najaar en tijdens de feestdagen in veel huizen staat! In de kleuren geel, zalmroze, crème, wit en rood past de Kerstster bij ieder interieur. In Sky Planters lijken deze planten in huis te zweven en zijn het originele decoraties tijdens het feestseizoen die geen ruimte in beslag nemen!

Ze zijn ook heel makkelijk in gebruik: volg de instructies goed op en hang de Sky Planters aan het plafond of een haakje aan de muur. Door een speciaal netje en inzetstuk, valt er ook geen aarde of water uit als de Kerststerren ondersteboven het huis opvrolijken. Voor meer inspiratie en tips voor Kerststerren, ga naar www.Facebook.com/Kerstster.

Winnen!

Wij geven vijf pakketten weg, waarin niet alleen twee Kerststerren en twee Sky Planters zitten, maar ook kaarsenzakjes, waxinelichtjes, een mand en een gieter om de Kerststerren water te geven! Wil jij een pakket winnen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.