winnen

Samen Smeren: win een Ladival setje (afgelopen)

Je let er zelf vast en zeker op: je kind goed insmeren als het buiten gaat spelen in deze tijd van het jaar. Zeker als de zon fel schijnt verbrandt de kwetsbare kinderhuid razendsnel.

Om scholen daar een handje bij te helpen, en kinderen er ook bewust van te maken, is er de campagne Samen Smeren van KWF Kankerbestrijding en Ladival Zonbescherming.

Samen Smeren

Zelf loop je de hele dag achter je kind aan met een spray of lotion als het buitenspeelt, maar op school speelt het natuurlijk ook buiten, en moet de huid ook tegen de zon worden beschermd.

Dat wordt scholen nu wat makkelijker (en goedkoper!) gemaakt door de Samen Smeren campagne van KWF Kankerbestrijding en Ladival Zonbescherming. Er zijn duizenden flacons Ladival voor Kinderen SPF50 gratis beschikbaar gesteld aan basisscholen, zodat er ook daar gesmeerd kan worden.

Maar dat niet alleen. Bij de flacons komen ook een lespakket en leuke extraatjes, waarmee jonge kinderen, zelfs kleuters, leren hoe zij elkaar kunnen beschermen tegen de zon. Door zonmaatjes te worden, en elkaar in te smeren! Dat scheelt de juf weer tijd, en maakt kinderen nog bewuster van het nut van insmeren.

Op www.samensmeren.nl kunnen scholen het lespakket aanvragen, en kun je als ouder met je kind ook terecht voor nog veel meer informatie.

Samen Smeren Ladival

Winnen

Wij mogen twee mooie sets met Ladival zonnebrand spray en zonnebrand melk weggeven weggeven, zodat jij jouw kind deze zomer prima kunt beschermen tegen de zon. Beide producten hebben een SPF50, zeer aan te raden bij de gevoelige kinderhuid.

Wil jij zo’n pakket winnen? Vul dan deze week het onderstaande formulier volledig in.

[cforms name=”ladival 16 mei 1 week”]