winnen

Prijsvraag: Piet Piraat en het vliegende schip!

Deze week verschijnt de dvd Piet Piraat en het vliegende schip in de winkels. Hierin beleven Piet Piraat en zijn maatjes een leuk avontuur, waarbij ze met een enorm schip naar de regenboog vliegen. Op een tropisch eiland nemen ze het op tegen 3 vleesetende planten (met de stemmen van K3!) en een lachende reuzenoester. Ze vinden er een aantal versteende piraten, die ze weer tot leven moeten wekken, waaronder de mooie vrouwelijke Piratenkapitein ‘Marylin’. Piet Piraat wordt tot over zijn oren verliefd op Marylin. Stien Struis is natuurlijk jaloers en bedenkt een plan om Marylin uit te schakelen.

Wij mogen deze week 3 dvd’s van deze film weggeven. Wil je hier kans op maken? Stuur ons dan voor 21 februari via prijsvraag@kidslog.nl het antwoord op de volgende vraag: Wat is de naam van het zwijgzame figuur dat ook op het schip van Piet Piraat woont? Vermeld in je mailtje ook je volledige naam en adres.

Op 22 februari vind je op deze plek de winnaars, en tevens een nieuwe prijsvraag waarmee je wederom kans maakt op deze dvd.

Bij deelname aan de prijsvraag meld je je automatisch ook aan voor de Kidslog nieuwsbrief.