winnen

Afgelopen: Mr. Bean is back: win unieke prijzen

Mr. Bean is al 25 jaar te zien op tv, samen met zijn vriend Teddy. Niet alleen in het personage gespeeld door Rowan Atkinson, maar ook als animatieserie. Er zijn nu nieuwe afleveringen op Boomerang!

Mr. Bean

Wie kent Mr. Bean niet. De antiheld, briljant gespeeld door Rowan Atkinson is te zien in vele filmpjes (en zelfs speelfilms), die tijdloos lijken te zijn. Nog steeds worden ze volop bekeken, en ligt jong en oud in een deuk.

Animatieserie

De animatieserie rondom Mr. Bean is ook al zo’n groot succes. Het is de makers gelukt de bewegingen en eigenaardigheden van Mr. Bean over te brengen naar de animatieserie, en de stem van Rowan Atkinson doet de rest.

Vanaf deze week, startend op 14 september, zijn er 52 nieuwe afleveringen van 11 minuten te zien op Boomerang. Leuk voor kinderen, maar ook zeker voor ouders die de klassieke Mr. Bean filmpjes nog kennen.

Mr. Bean animatie

Winnen

Ter ere van de start van een nieuwe reeks afleveringen, mogen wij deze week Mr. Bean prijzen weggeven. We hebben drie pakketten met daarin een actiepoppetje, etui, postcard en pen om weg te geven. Winnen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.