winnen

Interactieve Brightlings knuffels: samen spelen! (+WINNEN!)

Interactief speelgoed is populair, ook bij jonge kinderen. De nieuwe Brightlings zijn speciaal bedoeld voor kinderen vanaf drie jaar.

Brightlings

Wat zijn ze schattig, die Brightlings! Met hun grote hoofd, sprekende ogen en vrolijke outfits vallen ze direct op. Door hun pluche lijf en hoofd zijn ze lekker zacht om mee te knuffelen, maar naast knuffelen kunnen deze bijzondere wezentjes nog veel meer.

Brightlings

Interactief

Je kind zal zich nooit meer alleen voelen met deze bijzondere knuffel, want wat een kletskous is het! Zodra je in hun hand knijpt beginnen ze te babbelen, en nodigen ze kinderen uit gezellig terug te kletsen of samen een liedje te zingen. De ‘bediening’ gaat heel makkelijk, meer dan in een hand of oor knijpen hoeft er niet te gebeuren, zodat jonge kinderen al snel snappen wat ze moeten doen om contact te maken met hun Brightlings.

Extra leuk vinden we het gezicht van de knuffel: dat verandert steeds van kleur, en heeft een zichtbaar mondje zodra de Brightlings praten of zingen. Leuk gedaan! De knuffels kennen meer dan 100 zinnen, en zullen dus niet snel in herhaling vallen. Daarnaast kunnen ze nazeggen wat jouw kind zegt: ze nemen op wat je kind zegt, en spelen dit in een vervormde stem af. Bijna magisch, voor kleine kinderen! Tenslotte kun je samen met dit vrolijke vriendje zelf een melodie componeren, voor wat extra gezelligheid.

Brightlings

Winnen

Brightlings zijn er in drie kleuren (blauw, paars en roze) en zijn bij uitstek geschikt voor kinderen van 3 tot5 jaar. Ze kosten €39,99 per stuk. Naast ons testexemplaar, hebben wij nog een Brightlings knuffel ontvangen die we mogen weggeven. Wil jij hem winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

[cforms name=”brightlings 12 tm 26 dec”]